Hoppa till sidans innehåll

Svenska skidskytteförbundet söker medarbetare: Förbundstränare

01 APR 2022 11:30
Skidskytteförbundet är inne i en expansiv fas och ser tillbaka på den mest framgångsrika säsongen någonsin. Nu söker vi en driven medarbetare för ett spännande och viktigt jobb som tränare för de skidskyttar som ska ta steget upp till A-landslag.
  • Uppdaterad: 01 APR 2022 11:30

Vill Du vara med och utveckla Svenskt Skidskytte och få morgondagens stjärnor att ta nästa steg?

Nu söker vi en driven medarbetare för ett spännande, utmanande och viktigt jobb som tränare för de skidskyttar som ska ta steget upp till A-landslag. Vi vill nu stärka nivåerna under A-landslaget så som utvecklingslag och skidskytteuniversitet.

Fortsatt rekrytering är en nyckel, precis som det är att behålla och utveckla fler tränare och aktiva.

Beskrivning

Som tränare på skidskytteförbundet kommer du jobba i ett team med övriga landslagstränare under ledning av Sportchef och huvudtränare.
Du kommer ha ansvaret för en grupp aktiva när det gäller planering, genomförande och utvärdering av träning och tävling. Tjänsten innebär en hel del resor både på läger och tävlingar. Placeringsort är Östersund där den dagliga verksamheten genomförs.
Verksamheten följer en röd tråd och vi arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål i enlighet med Svenska Skidskytteförbundets Strategi 2026 (länk).

Kvalifikationer/Personliga egenskaper

Vi söker först och främst dig med ett stort engagemang för skidskytte och tränaryrket. Du ska ha en god förmåga att coacha aktiva. Ytterst viktigt du är en bra lagspelare med god samarbetsförmåga med det övriga tränarteamet och hela organisationen. Vi tror att du har tidigare erfarenhet som tränare och gärna då inom skidskytte. Du ska ha relevant tränarutbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror också att du har en stark vilja att utveckla både de aktiva och även dig själv och ditt ledarskap. För att nå framgång och trivas i rollen som tränare på skidskytteförbundet tycker du om ett högt arbetstempo och har stor flexibilitet när det gäller både arbetstider och resor.
Som person kännetecknas du av en mycket god förmåga att entusiasmera andra, du är pålitlig och förtroendeingivande. Du har en hög arbetskapacitet och drivs av att uppnå högt ställda målsättningar.

Typ av anställning

Heltid, visstidsanställning
Placeringsort är Östersund
Tillträde enligt överenskommelse
Dag, kväll, helgtjänstgöring förekommer
Ca 100–150 resdagar

Ansökan

Vi ser fram emot ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 19 april Ansökan skickas till This is a mailto link ange ”Tränare” som ämnesrubrik.

Kontaktperson

Anna Maria Uusitalo, Sportchef
070 609 13 14
This is a mailto link

Skribent: Anna-Maria Uusitalo
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info