Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Cyklister från skidskyttelandslaget

Sista chansen: Åk på träningsresa med Wolfgang Pichler och Teodor Peterson

Tillsammans med Apollo Sports finns nu möjligheten att åka på träningsläger med Wolfgang Pichler och Teodor Peterson. Lägret riktar sig till motionsidrottare som älskar uthållighets- och konditionsidrotter.

I ett unikt samarbete mellan Svenska Skidskytteförbundet och Apollo Sports samt den legendariska skidskyttetränaren Wolfgang Pichler erbjuder Apollo Sports träningsläger på anläggningen Levante - powered by Playitas på Rhodos. Träningslägret hålls för "vanliga" motionärer som älskar uthållighets- och konditionsidrotter som längdskidor, rullskidor, löpning, cykel, sim och triathlon. Lägret kommer vara fokuserat på att träna smart, hårt och konsekvent samt att hitta glädje med likasinnade.

Wolfgang tränar med Apollo

Wolfgang Pichler instruerar under Olympic Camp på Sivota Retreat - powered by Playitas.


Ledare på lägret är Wolfgang Pichler samt Teodor Peterson. Teodor är en tidigare aktiv längdskidåkare med meriter såsom inividuell världscupseger 2012, vinst av totala sprint-VM 2011/2012, medverkan OS 2010 Vancouver och både silver- och brons-medalj med sig hem från OS i Sotji 2014.

- Jag hälsar alla konditionsidrottare välkomna till vårt fantastiska camp på Rhodos. Vi kommer att gå igenom de bästa träningsmetoderna och träna hårt tillsammans. Jag är säker på att de som följer med kommer att ta sin träning till en helt ny nivå säger Wolfgang Pichler.

- Vi är otroligt stolta att till vår träningskalender få addera en hel vecka med en så erfaren och meriterad ledare som Wolfgang Pichler och en helt enastående idrottspersonlighet som Teodor Peterson. Tillsammans kommer de skapa en veckas drömträning för de som vill ta sin träning till nya nivåer säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo.

Träningslägret äger rum den 23 - 30 oktober 2022 på Levante - powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt på Afandou-stranden och är det näst senaste tillskottet i Playitasgruppen med faciliteter såsom nybyggt välutrustat gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner, stor stretchyta samt dagliga träningspass, gruppträningspass, yoga, dansklasser, pass med funktionell träning. Hotellet erbjuder också nybyggt utomhusgym för crossfit/funktionell träning (WOD box), 2 padelbanor, 6 tennisbanor, vattensporter, mountainbike, landsvägscykel, multicourt samt beachvolley.

Anmälan till träningslägret hittar ni via knappen nedan.

Publicerad: 2022-06-21

Senast uppdaterad: 2022-09-30