Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Eldabutiken – ny samarbetspartner till Svenskt Skidskytte

Skidskytteförbundet ingår ett spännande samarbete med Eldabutiken. Skidskytte försätter stora delar av svenska folket i spänning, förhoppning och gemenskap varje år och nu kan vi ta den känslan ett steg längre genom att samlas kring lägerelden.

I en tid då vi blir mer och mer digitala behöver vi ses och mötas för att inte tappa den viktiga delen av att känna samhörighet, vare sig det är som publik vid ett spännande fysiskt evenemang eller till att samlas kring en värmande brasa vid TV:n när loppen går av stapeln. Så visst hör skidsport och brasvärme ihop.  Eldabutiken, Sveriges ledande brasvärme-expert och Svenskt Skidskytte är ett klockrent team och ett bra tillskott till Skidskyttefamiljen.

Precis som att Svenskt Skidskytte försätter stora delar av svenska folket i spänning och förhoppning varje år, står Elda för mys och pålitlig, hållbar värme för väldigt många i vårt land. 

Både Svenskt Skidskytte och Elda drivs av att ständigt bli bättre, den eldsjälen har vi gemensamt. Och just det, att premiera idrottens eldsjälar, är något som kommer vara i fokus i samarbetet.

- Svenskt Skidskytte och Elda står för många gemensamma värderingar. Vikten av teamet, kunskapen, kompetensen och det gemensamma arbetet mot samma mål. Detta är grundbultar i bådas verksamhet där vi ska fortsätta lyfta varandra till nya framgångar, säger Skidskytteförbundets Generalsekreterare Rikard Grip.

- På Elda vill vi vara med där det händer och även hjälpa till så att det fortsätter att hända, många år framöver, säger VD Jonas Svensson. Svenskt Skidskytte är nu en av våra största sporter och attraherar och fostrar allt fler unga förmågor och det kan inte vara annat än bra!

Vi syns i spåret! Eller i tv-soffan vid kaminen.

För mer information kontakta
Svenskt Skidskytte:
Håkan Blidberg, Marknads- och Kommunikationschef
+46 (0)76 844 2008
hakan.blidberg@skidskytte.se

Elda:
Jonas Svenson, VD
+46 (0)722 082233
jonas.svensson@eldabutiken.se

Om Elda

Elda är en rikstäckande fackhandelskedja med 50 butiker från Vellinge i söder till Luleå i norr. Vi är experter inom brasvärme och erbjuder våra kunder kvalificerad hjälp, från planering till färdig installation. Alla våra medarbetare i butikerna har mångårig erfarenhet av miljöriktig eldning och många är certifierade installatörer. Hos Elda kan du vara säker på att alltid få den bästa och tryggaste lösningen för ditt hem.

Publicerad: 2023-06-29

Senast uppdaterad: 2023-06-30