Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Se alla talangfulla juniorer göra upp i livesändning under Junior-SM i Östersund

Vi har nyligen kunnat följa våra duktiga juniorer under Junior-VM i Estland, och nu har du återigen chansen att se dem tävla i direktsändning. Expressen och Bonnier News lokala sajter sänder live nu när är det dags att göra upp i årets sista Junior-SM i Östersund.

Tidigare under säsongen har vi livesänt tävlingar för våra ungdomar och juniorer under Ungdoms-SM och Junior-SM i Rullskidskytte, Ungdoms-SM i Sundsvall och Junior-SM i Torsby tack vare ett samarbete med Studio S19 och Bonnier News. Sändningarna har varit populära och lockat stort intresse.

Nu är det alltså dags för juniorerna att för sista gången för denna säsong tävla i direktsändning.

Junior-SM i skidskytte arrangeras av Tullus SG i Östersund kommande helg – och två av tävlingsdagarna direktsänds på Expressen och Bonnier News lokala titlar. På lördagen sänds jaktstarterna och på söndagen stafetterna.

- Vi har ett väldigt bra samarbete med skidskyttet och vi jobbar hela tiden för att utveckla det, säger Mattias Wallström.

- Det är roligt att få möjligheten att kunna sända och därmed tillgängliggöra fler nationella tävlingar. Det är helt i linje med vår strategi för att få fler barn och unga intresserade av vår idrott, säger Rikard Grip, generalsekreterare Svenska Skidskytteförbundet.

På Expressen kan du ta del av sändningarna med abonnemanget +Allt. Där ingår all livesport på Expressen med bland annat högstaligor i basket, bandy och innebandy. Dessutom kan du ta del av all premiumjournalistik på Expressen, till exempel all initierad skidskyttebevakning från våra reportrar. Utöver det får du också tillgång till alla artiklar på DN.se och över 40 lokala nyhetssajter – och du använder samma inlogg överallt.

För dig som haft Premium Max tidigare ingår nu +Allt i din prenumeration och du betalar samma pris som tidigare i sex månader. Efter den perioden övergår prenumerationen till ord pris för +Allt som är 199 kr/mån. Ingen bindningstid utan du kan säga upp din prenumeration när du vill.
Här hittar du helgens sändningar på Expressen! Länk till annan webbplats.

På lokala titlar inom Bonnier News visas samtliga tävlingar för dig med paketet +Allt. Ingår för dig som redan är prenumerant av Digital Premium, Helg eller Total. Är du inte prenumerant? Bli kund här! Länk till annan webbplats.

Foto: Per Danielsson

Publicerad: 2024-03-14

Senast uppdaterad: 2024-03-07