Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Dags för SM i Skidskytte under SM-veckan i Boden

Nu är det dags för de sista tävlingarna för säsongen när SM i Skidskytte äger rum under SM-veckan i Boden den 23-25 mars.

Under tre intensiva dagar kommer publik och fans att få uppleva våra nuvarande och blivande stjärnor utmana varandra i Sprint, Masstart och Singlemix stafett.

Det blir också ett tillfälle att hylla och tacka några av våra mest älskade skidskytteprofiler, som Mona Brorsson och Peppe Femling, som efter SM-veckan har valt att avsluta sina karriärer.

SM i Skidskytte kommer att äga rum på Pagla skidstadion i Boden. Förutom en mängd idrottsevenemang kommer Mötesplats SM-veckan att vara öppen, tillsammans med SM-festen AfterSport. Köpmantorget i Luleå och Medborgarplatsen i Boden kommer att fyllas med artister, medaljceremonier, roliga aktiviteter och underhållning för alla åldrar.

För de som inte har möjlighet att närvara personligen kommer SVT att sända SM-veckan live, så ingen behöver missa spänningen under denna sista tävlingshelg för säsongen.

Glöm inte att ladda ner SM-veckans app för att hålla dig uppdaterad om när och var varje tävling äger rum. Appen ger dig också all information du behöver om evenemangen och de olika idrotterna, direkt i din hand.

För mer information om vad som händer under SM-veckan i Luleå-Boden, besök gärna SM-veckans officiella hemsida. Det kommer bli en helg fylld av spänning, glädje och minnen som lever kvar långt efter att medaljerna delats ut och sista skotten avlossats.

Foto: Per Danielsson

Publicerad: 2024-03-20

Senast uppdaterad: 2024-03-20