Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Nytt pris: Nominera din dolda hjälte till "Årets Låga"

Vi är både stolta och glada över att tillsammans med vår partner Elda tillkännage lanseringen av ett nytt pris inom vår skidskyttegemenskap. "Årets låga" syftar till att hylla och erkänna de dolda hjältar vars insatser utgör ryggraden i våra verksamheter. Deras arbete, som ofta sker utanför rampljuset, är oumbärligt för att säkerställa att allt flyter smidigt för alla våra atleter, föreningar och förbund.

"Att vara med hela vägen är viktigt för oss inom Elda och det är precis vad dessa hjältar är – i vått och torrt, i med- och motgång. Årets låga ska sprida ljus över de i teamet som inte alltid syns eller hörs, men som alltid finns där”, säger Jonas Svensson VD Elda.

"Årets låga" tilldelas den person vars insatser är fundamentala för vår gemenskap. Utnämningen är för den som gör det lilla extra utan att söka uppmärksamhet, den som står i kulisserna och säkerställer att allt fungerar smidigt. Även om de själva kanske tror att deras arbete går obemärkt förbi, är det deras insatser som håller oss alla i gång. Utan våra osynliga hjältar finns vi inte.

Vi ber nu dig hjälpa till att fundera kring vilka personer i vår gemenskap som exemplifierar dessa kvaliteter och sedan nominera dem till "Årets låga". Berätta för oss vem du anser vara den som går den extra milen för att se till att allt fungerar smidigt, även när ingen ser på. Ge oss en kort motivering för varför just den personen förtjänar att bli erkänd och hyllad som "Årets låga 2024".

Låt oss tillsammans uppmärksamma och hylla de som kanske inte söker uppmärksamhet, men vars bidrag är ovärderliga för vår gemenskap. Deadline för nomineringar är 9 augusti 2024. Maila in din nominering till Svenska Skidskytteförbundet info@skidskytte.se och låt oss sedan gemensamt fira våra dolda hjältar.

Jury: Rikard Grip (ordförande), generalsekreterare Svenska Skidskytteförbundet, Ulrika Öberg, nationell chef Svenska Skidskytteförbundet och Jonas Svensson, Elda.

Vinnaren av Åres låga tillkännages under hösten 2024.

Vinsten är 10.000 kr, där hälften av prissumman går till vinnarens förening och hälften går till vinnaren.

Foto: Tim Malmborg

Publicerad: 2024-04-26

Senast uppdaterad: 2024-04-29