Hoppa till sidans innehåll

Världscupen i Östersund genomfördes på ett utmärkt sätt!


I samband med världscupen i Östersund hade Svenska Skidskytteförbundet styrelsemöte.

Efter drygt halva verksamhetsåret följer ekonomin budget, men den största omsättningen ligger under andra halvan av verksamhetsåret, med bland annat deltagande i världscup, IBU-cup och arrangemang av WC1 i Östersund. Styrelsen hade också en genomgång med förbundets revisor och feed-back var att förbundet sköts väl.

Lägesrapporter från förbundets kommittéer gicks igenom:

  • idrott
  • föreningsverksamhet
  • tävling
  • marknad
  • info&media
  • internationellt

liksom information från de olika regionerna via styrelsens representanter. Framförallt är aktiviteten mycket hög i våra sydliga regioner och många nya klubbar har bildats vilket är mycket glädjande.

Information lämnades också från styrelsens arbetsgrupp för VM2019-organisation. Målsättningen är att en VM-organisation ska vara på plats inför det kommande verksamhetsåret som börjar 1/5 2015.

När det gällde den innevarande världscupen var återkopplingen från IBU, EBU/TV och Infront mycket positiv. Alla är mycket nöjda med den nya infrastrukturen med nytt mediacenter, ny plats för vallabodar/team och publikområdet bakom läktaren, samt inte minst hur vår Organisationskommitté fungerar. Den stora utmaningen för oss är att få mer publik till tävlingarna.

Våra aktiva har fortsatt att utvecklas, vilket lovar gott för framtiden. Redan i vinter ser det ut som att mixedstafettlaget kan bjuda på positiva överraskningar.

Styrelsens nästa möte är i februari och därefter i samband med SM i slutet av mars. Styrelsen kommer att vara representerade vid de olika SWE-cuptävlingarna/SM. Kontaktuppgifter till styrelsens representanter i förbundets kommitéer och de olika regionerna finns på SSSF:s hemsida. Tveka inte att ta kontakt om du funderar på något eller vill ge input i någon fråga.

Lycka till med alla aktiviteter under säsongen!

Olle

Uppdaterad: 16 DEC 2014 16:27 Skribent: Marianne Taraldsson

 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

stanley

idre

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info