Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE

NYHETER

 • Anton trea i IBU-cupen!

  Anton Ivarsson tog sin första individuella pallplats i IBU-cupen som sensationell trea i lördagens sprint i Obertilliach med näst snabbaste tid i spåret. I damernas lopp tangerade Ella Halvarsson sitt personbästa som femma efter fullt skytte - medan Felicia Lindqvist blev åtta i mål.
 • Första segern i IBU-cupen för Tilda!

  Tilda Johansson fick kröna sin suveräna säsong i IBU-cupen genom att vinna torsdagens sprint i Obertilliach i överlägsen stil - dessutom med fullt skytte i den luriga vinden. I herrarnas tävling imponerade Anton Ivarsson med nytt personbästa som nionde man i mål, trots två bom.
 • Årets utbildningskalender är nu klar!

  Under 2023 växlar utbildningsverksamheten upp för att möta intresset och efterfrågan från föreningar och regioner.
 • Tillsammans för Ukraina

  Vinterkylan har slagit klorna i Ukraina och med det ökar befolkningens utmaning att hålla sig varma. Skidskytteförbundet, tillsammans med två strategiska partners, Monitor ERP System och Swedemount skänker därför 2 000 ullunderställ och 2 000 vinterjackor till Ukraina.
 • Laguttagning IBU-Cup Obertilliach

  Efter ett lyckat EM fortsätter nu tävlandet i IBU-cupen i Obertilliach, Österrike. Tilda Johansson leder den totala IBU-cupen och med helgens dubbla sprinttävlingar har hon chans att försvara tätpositionen.

SKIDSKYTTE I MEDIA

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2022-10-12

Författare: Simon Tollstern

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration