Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Jublande skidskyttefans i Östersund.

Jublande skidskyttefans i Östersund.

Skidskytteförbundet inleder samarbete med resebyrån Stricct Travel

Samarbetet innebär att Stricct Travel arrangerar resor till olika skidskytteevenemang världen över för olika målgrupper.

- Vi är glada att Stricct Travel bidrar med sin expertis för att möjliggöra att svenska skidskyttesupporters kan få uppleva skidskyttemagi live, säger Rikard Grip, Generalsekreterare på Skidskytteförbundet. Stricct Travel, har stor erfarenhet av den här typen av arrangemang och vi ser mycket framemot det här samarbetet.

Parterna kommer tillsammans att utveckla olika typer av evenemangsresor med skidskytte som tema. Intresset för att uppleva skidskytte i verkligheten har ökat markant de senaste åren och stämningen på många av de stora skidskytteorterna är något som många vill uppleva.

- Vi på Stricct Travel är självklart oerhört stolta över detta nya samarbete. Att får vara med och bidra till svenskt skidskytte känns väldigt inspirerande och roligt. Intresset för skidskyttet ökar och att under kommande säsonger även vara med och skapa resor där man få se denna spännande sport live ska bli så roligt. Vi på Stricct fortsätter vår satsning inom svensk idrott.

Stricct Travel kommer också att supporta Skidskytteförbundet med samtliga resebokningar under året. Det tuffa världscupprogrammet ställer höga krav på en effektiv reselogistik och här är framförhållning och ekonomisk hushållning framgångsfaktorer.

Kontaktpersoner

Johan Wallertz, Sticct Travel. Tel 070-422 23 02, johan@stricct.se
Teodor Peterson, Svenska Skidskytteförbundet. Tel 070-272 09 32, teodor.peterson@skidskytte.se

Om Stricct Travel

Vi är en resebyrå med över 30 års branscherfarenhet. Stricct Travel arrangerar resor till företag, föreningar och förbund. Alla typer av kunder premieras hos oss med största leveranssäkerhet. Värdesätter ni också professionalitet och service? Välkommen att höra av er med en förfrågan. Vi tar med er på oförglömliga upplevelser och resor över hela världen!

Publicerad: 2022-09-07

Senast uppdaterad: 2022-09-12

Författare: Svenska Skidskytteförbundet