Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Elvira Öberg, Anna Magnusson och svenska skidskyttelandslaget i Idre Fjäll.

Elvira Öberg, Anna Magnusson och svenska skidskyttelandslaget i Idre Fjäll. Foto: Per Danielsson.

Strategisk partner växlar upp

Efter två framgångsrika år tillsammans, växlar nu Monitor ERP System och Svenska Skidskytteförbundet upp partnerskapet med sikte på nya svenska framgångar fram till 2026. Den fortsatta satsningen ligger väl i linje med Monitor ERP Systems internationella tillväxt. I och med uppväxlingen kommer Monitor ERP System också att pryda mössorna på de svenska landslagsåkarna.

– Det här partnerskapet har gett Svenskt Skidskytte helt nya möjligheter att satsa på både vår bredd- och elitverksamhet, säger Sofia Domeij, Skidskytteförbundets ordförande och fortsätter:

– Monitor har etablerat sig för att stanna i skidskyttefamiljen och har gett oss möjlighet att arbeta mer långsiktigt än någonsin tidigare. Vi gläds också mycket åt att ha bidragit till Monitors tillväxtresa.

Morgan Persson och Rikard Grip

Rikard Grip levererar årets mössa till Morgan Persson.

Monitor ERP System är ett familjeägt bolag med huvudkontor i Hudiksvall. Där utvecklas det affärssystem som tusentals tillverkande företag i Sverige och runt om i världen använder för att styra sin dagliga produktion och hålla koll på sin ekonomiska uppföljning. Företaget har växt mycket under de senaste åren och är sedan många år tillbaka marknadsledande i Sverige och satsar mycket på den internationella marknaden. Dels i Norden, men även i Asien och i Europa.

– Vi på Monitor är djupt imponerade över Svenskt Skidskyttes framgångar och det är fantastiskt att få göra denna resa med dem. Samarbetet har gjort oss starkare tillsammans. Vi har gemensamma mål och visioner – att bli bäst i världen på det vi gör. Nu lägger vi i ytterligare en växel och det kommer leda oss än snabbare till att nå våra mål, säger Morgan Persson, vd på Monitor ERP System.

Hanna Öberg instruerar i skidskytte.

Som ett led i att lära känna varandra har Monitors personal fått prova på skidskytte tillsammans med Hanna och Elvira Öberg samt fått värdefulla insikter i deras skidskytteresa.

– Nu blickar vi fram emot en fortsatt satsning inom ramen för vår vision 2026: ”Sverige - Världsledande i skidskytte”, fortsätter Sofia Domeij. I det arbetet är det ovärderligt med en partner som Monitor med samma ambition och vinnarinstinkt som vi.

Publicerad: 2022-10-27

Senast uppdaterad: 2022-11-07

Författare: Svenska Skidskytteförbundet