Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Sofia Domeij invald till Riksidrottsförbundets styrelse

Svenskt Skidskytte är inne på en resa som ska leda oss till vår vision – världsledande inom skidskytte på alla nivåer och vi är genom stark tillväxt på god väg dit. Vi på förbundet är mycket glada att Sofia har blivit invald, hon kommer kunna bidra mycket till Riksidrottsförbundet med sin gedigna erfarenhet och kompetens. Sofia har varit ordförande i Svenska Skidskytteförbundet sedan 2018.

Svensk idrott har en spännande och utmanande tid framför sig med bland annat frågor som strategiarbete, hållbarhet, trygg idrott och en kraftsamling för elitidrott.

-Jag är mycket hedrad att bli invald av idrottsrörelsen i RF styrelse och jag ser mycket fram emot att bidra med min erfarenhet för att fortsätta utveckla svensk idrott både på bredden och spetsen.

Precis som vi välkomnar Sofia till RF:s styrelse så passar vi även på att tacka Björn Eriksson, vår hedersordförande i Svenska Skidskytteförbundet för lång och trogen tjänst på Riksidrottsförbundet. Björn var ordförande i Svenska Skidskytteförbundet mellan 2001–2010.

Publicerad: 2023-05-28

Senast uppdaterad: 2023-05-29

Författare: Svenska Skidskytteförbundet