Gå till innehåll
Region Öst
Region Öst

Wangeskog Cup (Riksfinalen)

Wangeskog Cup är en årligen återkommande tävlingshelg där ungdomar från hela Sverige möter varandra, ofta för första gången. Under Wangeskog Cup tävlar man för sin region och det blandas in lite nya tävlingsformer som skicross i det annars traditionella upplägget med individuella tävlingar och stafetter.

I år går den av stapeln den 16-18 februari i Sveg. Klasserna är F/P 12-13 och F/P 14-15. Det är möjligt att tävla både med luft och .22LR.

Alla anmäler sig individuellt på indTA till sprinten och distans. Anmälan till stafettlagen görs av lagledarna på plats. Lagledare i år är Henrik Dahl Mälarö SOK och PEK Karlsson Häverödal. henrik.dahl@ericsson.com

Tävlingen är kostnadsfri då regionen står för alla kostnader med startavgifter,mat och logi. Var klubb ansvarar själva för transporten till Sveg. Se mer info på indTA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Wangeskog Cup. Sista anmälan senast 2 februari. Skicka även ett mejl till Henrik så boende kan bokas. Allergier skall föranmälas på blankett som finns på indTA senast 31 januari.

Publicerad: 2022-10-04

Senast uppdaterad: 2024-01-30