Gå till innehåll

Region Syd

Region Syd

Aktuellt I REGION SYD

KONTAKT

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad skidskytt.

Vårträffen 2024 med Årsmöte

Den 25 - 26 maj är alla i skidskytte Region Syd välkomna till årets stora begivenhet. Vi samlas till gemenskap, träning, tävling & ÅRSMÖTE

PROVA PÅ SKIDSKYTTE

Är du nyfiken på att börja med skidskytte? Här ser du vilka prova-på aktiviteter som sker i din region.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Luleå tekniska universitet satsar på skidskytte

  På Luleå tekniska universitet kan elitidrottare kombinera träning, tävlingar och studier. Nu finns dessutom en särskild satsning på skidskytte. Med hjälp av de meriterade tränarna Karl-Gunnar Grenemark och Joakim Abrahamsson och ett brett utbud av utbildningar kan elitidrottare satsa på dubbla karriärer. Och det finns fortfarande möjlighet att söka till hösten.
 • IBU värd för Kids and Youth Recruitment Forum i Östersund: Globalt samarbete för att locka fler ungdomar till skidskytte.

  Östersund var värd när Internationella Skidskytteförbundet (IBU) samlade representanter från 34 länder för Kids and Youth Recruitment Forum. Här handlade det om att stärka ungdomsengagemanget i skidskytte, genom IBU:s pilotprojekt Biathlon for All (B4A).
 • Uppstart för Team Dina Försäkringar

  Juniorerna i Team Dina Försäkringar träffas nu för årets första läger. En helg med både träning och lagbyggnad väntar för laget som har Junior-VM i Östersund som säsongens stora målsättning.
 • Lägerpremiär för Team Autoexperten

  Maj månad innebär säsongsstart för Team Autoexperten i Östersund. Första lägret innebär hård träning samtidigt som de får chans att lära känna varandra lite bättre.

SKIDSKYTTE I MEDIA