Gå till innehåll

Region Syd

Region Syd

Aktuellt I REGION SYD

KONTAKT

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad skidskytt.

RIKSFINALEN i sveg

Läs mer om årets roligaste tävling för Sveriges ungdomar.


PROVA PÅ SKIDSKYTTE

Är du nyfiken på att börja med skidskytte? Här ser du vilka prova-på aktiviteter som sker i din region.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Skidskyttar på jakt under Swe Cup i Lima

  Det var något mildare, men med fortsatt snabbt och fint före och närmast vindstilla på vallen i Lima under söndagens jaktstarter i Sverigecupen. Det kämpades hårt om placeringarna både av juniorer och seniorer - och fem av åtta åkare försvarade segrarna från sprinten.
 • Svenskt EM-brons i mixstafetten!

  Tilda Johansson, Stina Nilsson, Malte Stefansson och Anton Ivarsson stod för en imponerande laginsats som trea i söndagens mixstafett under EM i soliga Lenzerheide. Sara Andersson och Henning Sjökvist blev 17:e lag i singel mixstafetten, efter ett olyckligt fall på förstasträckan.
 • Spännande tävlingar på Swe Cup i Lima

  Den femte deltävlingen i Sverigecupen gick av stapeln under lördagen med spännande sprinttävlingar i Lima, med kalla och snabba spår och utan vind på vallen. Alva Sköld hade dagens största segermarginal, medan Emma Nilsson och Tobias Arwidson tog hem seniorklasserna.
 • Sverige nia i mixstafetten

  Ungdoms-OS i italienska Friuli Venezia Giulia avslutades med mixstafett för skidskyttarna i fortsatt fina förhållanden, med några minusgrader och en lätt vind. Astrid Karlstedt, Greta Seldahl, Anton Modigs och Viktor Vestman hamnade till sist på nionde plats i mål.

SKIDSKYTTE I MEDIA