Gå till innehåll
Region Syd
Region Syd
Placeholder

INBJUDAN TILL SKIDSKYTTE SYD RIKSFINAL TEAMET

”SKIDSKYTTE SYD RIKSFINAL TEAMET” har som syfte att ge deltagarna Glädje, Gemenskap och utmanande träningar efter sina egna förutsättningar. Målsättningen är att så många som möjligt tillsammans åker till Riksfinalen 2024 som anordnas i Sveg under februari. Riksfinalen är Sveriges största tävling för skidskyttande ungdomar.

”SKIDSKYTTE SYD RIKSFINAL TEAMET” riktar sig till alla ungdomar födda 2009 – 2012 som är med i en skidskytteförening i Skidskytte Region Syd.

Vi förbereder oss genom att bjuda in till tre spännande träningshelger för att lära känna varandra lite mer och träna tillsammans under roliga former. Stafetter med skytte, löpning och rullskidor är ett givet inslag men brännboll, bad och korvgrillning kan också förekomma. Det är absolut inte nödvändigt att deltaga på alla träffar.

”SKIDSKYTTE SYD RIKSFINAL TEAMET” kommer mötas vid följande tre tillfällen.

  • Vecka 25: 17–19/6 i Nässjö Ansvariga: Thomas Hedberg Kimstad och Patrik Ehlers Landehof
    Information: thomas.hedberg@vallonbygden.se

  • Vecka 44: 3–5/11 i Nässjö Ansvariga: Sandra Berqvist Boxholm och Malin Christiansson Trollhättan. Information: sandraabergqvist@gmail.com

  • Vecka 1: prel. 2–4/1 i Nässjö, Ansvariga: Malin Kaldrup Göteborg och Eva Hultemar Svaide Roma Information: malin.kaldrup@hotmail.com

Anmälan till de tre lägren kommer göras på IndTA.
Mer information och PM för var och ett av lägren kommer senare.

Men för att få en fingervisning på hur många vi kan bli så gå gärna in och anmäl dig på formuläret. https://forms.office.com/e/UEUWPeW806 Länk till annan webbplats.


Möjlighet finns att skjuta både luftgevär och 22:a.
Vi kommer även ha tillgång till ett visst antal lånevapen.

Välkomna till världens bästa skidskytteteam!

Hälsningar

Thomas, Patrik, Sandra, Malin, Malin, och Eva


Publicerad: 2023-04-19

Senast uppdaterad: 2023-04-19