Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE

Skidskyttekonferens
18-20 Okt 2024

Skidskyttefamiljen, föreningar och regioner, bjuds in till åtets skidskyttekonferens som hålls på Scandic Nord i Sundsvall 18-20 oktober 2024.

Årets tema är barn och ungdom där några av dragplåstren är P-G Fahlström (universitetslektor Växjö Universitet) och Helena Ekholm (fd skidskytt och expertkommentator). Det kommer erbjudas både gemensamma föreläsningar såväl som inriktningar mot barn och ungdomsledare eller föreningsadministratörer.

Med över 40 års erfarenhet inom akademin och ledarskap inom idrotten, är PG Fahlström en framstående talangforskare och expert inom områdena ledarskap, coaching och utvecklande idrottsmiljöer. Helena Ekholm med snart 30 års erfarenhet som ungdomsutövare, elitaktiv, expertkommentator och numera även ungdomsledare kommer berätta om sina erfarenheter dels som ung skidskytt i I 21 IF men även i rollen som ungdomsledare i Tullus SG.

Utöver detta kommer det erbjudas massvis med spännande information om bland annat nytt tävlingsadministrativt system, administrativa stöd föreningar kan nå via RF SISU, goda exempel från föreningslivet, alternativa tävlingsformer för ungdomar samt möjlighet till information från Svenska Skidskytteförbundets styrelse.

2 deltagare från varje förening erbjuds subvention och betalar 500 kr / pers (boende i dubbelrum). Ett önskemål är att föreningen anmäler en person som är barn- och ungdomsledare och en person som har administrativa uppgifter.

Sista anmälningsdag den 15 september (därefter är anmälan bindande, namnbyte kan göras till 10 oktober).

Har du frågor om Skidskyttekonferensen?

ULRIKA ÖBERG

NATIONELL CHEF

JONAS JOHANSSON

UTBILDNINGSANSVARIG

MARIANNE THARALDSSON

ADMINISTRATION

Publicerad: 2024-05-23

Senast uppdaterad: 2024-06-14