Gå till innehåll
Logotype

Startar: 08/11 00:30

Slutar: 08/11 00:30

Biljettsläpp!

Den 9-12 mars samlas världseliten i Östersund för att göra upp om några av de sista värdefulla poängen i den totala världscupen. Säkra din plats på läktaren redan idag genom att köpa en biljett eller ett 3-dagars pass.

Under förra säsongen fick Östersund vara värd för världscupen i skidskytte i månadsskiftet november-december. Trots kalla vindar och mörka kvällar fick världseliten ett varmt välkomnande av fullsatta läktare nästan varje dag.

Inför säsongen 2022-2023 ser schemat lite annorlunda ut. Denna vinter kommer Östersund istället att agera värd för världscupen i mars, under lokalbefolkningens sportlov. Detta skapar naturligtvis förutsättningar för att ännu fler skidskyttefans ska kunna besöka tävlingarna.

Möjlighet att förboka lunch

Nytt för i år är den grillbuffé som världscupens besökare kan förboka som lunch redan nu. Med en förbokad lunch har man en garanterad plats i publiktältet fram till första start för dagen. För de som inte förbokar lunch finns naturligtvis andra sätt att få tag på mat och dryck, men ingen annan lösning garanterar en sittande plats. Låter detta intressant är det möjligt att lägga till en lunch i bokningens sista steg.

Köp din biljett till världscupen redan 12 november. Mer information och biljettpriser hittar du via länken nedan.