Gå till innehåll
Logotype

Startar: 16/12 00:00

Slutar: 16/12 00:00

Placeholder

Stort intresse för världscupen i skidskytte på hemmaplan

Våra svenska skidskyttestjärnor tar hem segrar och pallplatser på världscupen som på löpande band och intresset för att stötta dem på hemmaplan i Östersund är rekordstort. Biljetterna säljs just nu i hög takt och organisationen laddar för en riktig publikfest.

Som besökare på världscupen i Östersund kan du förvänta dig utställningar, underhållning, frågesport, dans och såklart sex spännande skidskyttetävlingar i världsklass. Torsdagen den 9 mars står det två distanstävlingar på schemat, på lördag den 11 mars genomförs två stafetter och på söndagen den 12 mars ska skidskytteeliten göra upp i två spännande masstarter.

- För den sanna skidskytteentusiasten är lunchen i publiktältet ett hett tips. Cirka 1,5 timme innan första start för dagen bjuds det på uppsnack, lite underhållning och en grym grillbuffé, säger Martin Ohlsson, projektledare för världscupen i Östersund.

Antalet platser till lunchen i publiktältet är begränsat och här är det först till kvarn som gäller. Platserna fylls just nu på snabbt, så köp din biljett redan idag!

Lunch bokar du som ett tillval i sista steget när du köper en biljett i vår shop. Med en lunchbiljett erhåller du en reserverad plats i publiktältet fram till första start för dagen.