Gå till innehåll
Logotype

Startar: 10/03 00:00

Slutar: 10/03 00:00

Hylla Sveriges VM-lag

Foto: Nordic Focus

Var med och hylla Sveriges VM-hjältar!

Efter sista loppet på lördag kommer hela arenan att få vara med och hylla Sveriges VM-lag. Hela dagen kommer att bli en publikfest och vi hoppas att du är redo att heja fram världens bästa skidskyttar till nya framgångar.

Efter herranas stafettävling på lördag kommer fans, publiken och vi att fira Sveriges VM-lag. Laget som bärgade hem elva medaljer under rekordmästerskapet i Oberhof kommer att få kliva fram framför läktaren för att hyllas av publiken. ​​

Ta del av tävlingarna från läktaren eller från spåret

Nytt för i år är att vi inte säljer några specifika spårbiljetter. Alla med entrébiljett är välkomna till läktaren. Är du mer intresserad av att stå i spåret är du självklart välkommen att göra det. Läktaren har begränsat antal platser och här är det först till kvarn som gäller. Är det fullt på läktaren finns det plats bredvid läktaren eller längs spåret.

Kom i tid

Intresset för att se de svenska skidskyttestjärnorna på hemmaplan är mycket stort, vilket innebär att det kan bli köer i entrén. För att vara säker på att inte missa något uppmanar vi dig att komma i tid. Arenan öppnar 11:00.