Gå till innehåll
Logotype

Startar: 23/11 08:00

Slutar: 23/11 23:30

Detta hittar ni i publikområdet på världscupen

Efter oförglömliga skidskytte tävlingar på hemmaplan i Östesund är vi glada att återigen välkomna publik till vår nationalarena. Denna gången när längdskidvärldscupen ska avgöras. För er som publik blir upplevelsen mer än tävlingar i världsklass tack vare vårt välfyllda publikområde. Nedan finns några exempel på vad ni kan förvänta er på plats.

Värm upp med gemenskap

Två timmar innan start slås portarna upp till arenan där sprakande eldar och värmande glögg väntas. Våra funktionärer ser till att er ankomst blir starten på en fantastisk dag. Vill man värma sig inomhus välkomnas ni till våra publiktält.

Kitta dig som supporter

Mössor, tröjor, flaggor med mera…Vi har all merch ni behöver för att se ut som äkta supportrar. Glöm inte heller att kolla in åkarutställningen på vägen in i arenan.

Mat och afterski

På området hittar ni mat och dryck i högsta klass. Du kan äta allt från burgare, till kolbullar, julmat, knäckepizzor, korv och fika. Efter varje lopp förvandlas publiktälten till en afterski-oas där festen fortsätter med härlig musik och stämning. På lilla scenen kan man kolla på dansuppvisning och ta del av intervjuer.

Aktiviteter för hela familjen

Barn som vuxna kommer finna något att roa sig med såväl innan som efter loppen. Fritidsbanken finns på plats och erbjuder aktiviteter och sport i mängder. Utöver det finns det flertalet företag och organisationer att mingla med. För varje person som testar skyttesimulator skänks dessutom 100 kronor till kvinnorjouren. På läktaren har du sedan chans att tävla om fina priser. För de allra minsta besökarna finns det plats för lek och bus. Vad sägs om att klättra på höbalar och njuta av lördagens godisregn.

Vi längtar efter att välkomna er till arenan. Varmt välkomna.