Gå till innehåll
Logotype

Startar: 27/11 00:00

Slutar: 27/11 00:00

Foto: Nordic Focus

Foto: Nordic Focus

Succéstart för Världscupsäsongen i Östersund

Helgens världscuptävlingar i Östersund har markerat en strålande start på säsongen. Med fina förhållanden har Östersund visat upp sig från sin bästa sida. Publikintresset har varit stort med hela 7500 åskådare från 16 olika nationer.

Vi är stolta över att se att så många engagerade fans samlade här i Östersund och vill rikta ett stort tack för premiärhelgen. Tävlingarna blev spännande ända in i det sista och 7500 åskådare trotsade kylan och bidrog till festlig stämning under hela helgen.

För svensk del inleddes säsongen på bästa möjliga vis med en seger i singelmixstafetten genom Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg. Och under söndagen, i damernas distanslopp blev det en historisk segermarginal när 0,1 sekund skiljde segrande Lisa Vittozzi från Franziska Preuss.

Nästa vecka bjuder på ännu mer action när nya världscuptävlingar står på schemat. Onsdag och torsdag kommer att präglas av spännande stafetter, och till helgen är det dags för sprint och jaktstart. Det blir återigen en perfekt möjlighet för alla skytteentusiaster att uppleva världseliten live.

30% rabatt på hockeybiljetten för alla med Världscup-biljett

Som ett extra incitament får alla med en biljett till världscupen möjlighet att köpa hockeybiljetter för 30% rabatt till onsdagens (29/11) möte mellan Östersunds IK och Västerås IK. Fortsätt njuta av idrott - fast i en annan form endast några hundra meter från spåret. Pucken släpps klockan 19:00 i Östersunds Arena.

Köp din biljett här: https://secure.tickster.com/cywm3hv0a4530cb?c=wkav1ah Länk till annan webbplats.