Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE

Ungdomar från Svaide-Roma under Drömresan till Jämtland. Foto: Anette Andersson.

Vinn träningsglädje värt 50 000 kronor med ATG Drömfond®

Vintern 2021/2022 fick gotländska skidskytteföreningen Svaide-Roma en drömresa till snön i Vålådalen. I år är träningsglädjen i fokus, när ansökan återigen är öppen för nya föreningar.

Vintern 21/22 reste en stor grupp lyckliga ungdomar till snön i Vålådalen och Östersund, från Visby. Det var skidskytteföreningen Svaide-Roma som tillsammans med ATG Drömfond® och svenska skidskytteförbundet som arrangerade Drömresan – som inleddes med träningsläger i Vålådalen och avslutades med världscuptävlingar på Sveriges Nationalarena i Östersund.

Ny möjlighet för svenska skidskytteföreningar

Tillsammans med ATG Drömfond har svenska skidskytteföreningar nu återigen möjlighet att söka pengar till sin verksamhet. ATG Drömfond söker efter föreningar som vill ta nästa steg i att utveckla sin träningsglädje. Hur gör ni för att behålla och utveckla träningsglädjen? Är det en träningsresa för att uppleva snö, är det att bjuda in nya målgrupper till sporten eller är det att skaffa ny utrustning till klubben?

Sök redan idag genom att skriva och berätta om er förening. Skidskytteförbundet och ATG Drömfond utser två projekt som får 50 000 kronor vardera och möjligheten att ta ytterligare ett steg i sin dröm. Sista dag att skicka en ansökan är söndag 16 april.

Ansökningsformulär, mer information om ATG Drömfond, villkor för projektet och tips för din ansökan hittar du via länken nedan.

Skidskytteglädje på världscupen i Östersund. Foto: Anette Andersson.

Publicerad: 2023-03-23

Senast uppdaterad: 2023-04-17