Gå till innehåll

Region Norra Norrland

Region Norra Norrland

Aktuellt I REGION NORRA NORRLAND

KONtakt

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad skidskytt.

Norrcup

Läs mer här

PROVA PÅ SKIDSKYTTE

Är du nyfiken på att börja med skidskytte? Här ser du vilka prova-på aktiviteter som sker i din region.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Olle Dahlin, Marianne och Lars-Evert Nilsson har tilldelats Riksidrottsförbundets förtjänsttecken under Riksidrottsmötet 2023

  Under Riksidrottsmötet delades det ut Riksidrottsförbundets förtjänsttecken. Förtjänsttecknet är den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott. Det instiftades år 1910 och fanns från början i både guld och silver men sedan 1911 har det endast funnits i guld. Mottagare föreslås av specialidrottsförbund (SF) eller RF-SISU distrikt och utses av riksidrottsstyrelsen.
 • Sofia Domeij invald till Riksidrottsförbundets styrelse

  Svenskt Skidskytte är inne på en resa som ska leda oss till vår vision – världsledande inom skidskytte på alla nivåer och vi är genom stark tillväxt på god väg dit. Vi på förbundet är mycket glada att Sofia har blivit invald, hon kommer kunna bidra mycket till Riksidrottsförbundet med sin gedigna erfarenhet och kompetens. Sofia har varit ordförande i Svenska Skidskytteförbundet sedan 2018.
 • Årets ledare skapar möjligheter för alla att utöva skidskytte

  Sedan 2010 hedras ledare, föreningar och skidskyttar med utmärkelser från Skidskytteförbundet. ”Årets ledare” tilldelas den ledare som utfört en betydande insats som ledare inom svenskt skidskytte – årets ledare 2023 är Fredrik Sätter, Tullus SG.
 • Vi välkomnar IFK Kiruna till Skidskyttefamiljen!

  Det är otroligt roligt att 5 nya föreningar har startats upp i region Norra Norrland sedan i höstas, och nu välkomnar vi även IFK Kiruna! Alla föreningar är goda exempel på hur man kan starta upp verksamhet i lagom stor skala för att sedan steg för steg kunna välkomna fler barn och unga in i träningen, utbilda ledare och engagera sig i styrelsen för NNSSF. Nu är vi ännu ett steg närmre målet 140 verksamma föreningar till år 2026.

SKIDSKYTTE I MEDIA