Gå till innehåll

Region Norra Norrland

Region Norra Norrland

Aktuellt I REGION NORRA NORRLAND

KONtakt

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad skidskytt.

LÄGER

Här hittar du mer information om lägerverksamhet.

PROVA PÅ SKIDSKYTTE

Är du nyfiken på att börja med skidskytte? Här ser du vilka prova-på aktiviteter som sker i din region.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Henning åtta i IBU-cupen

  Henning Sjökvist klättrade 10 placeringar och hamnade på en fin åttondeplats efter fyra nollor i lördagens jaktstart i IBU-cupen, som avgjordes i soliga Obertilliach. Emma Nilsson var främst av svenskorna på 18:e plats i damernas lopp. Det blev norsk seger i båda tävlingarna.
 • Jesper trea i masstarten!

  Jesper Nelin tog äntligen karriärens första pallplats på tredje plats i lördagens masstart i Holmenkollen, efter endast ett missat skott i den kraftiga blåsten. Det var stora omkastningar precis som i damernas lopp där Elvira Öberg var bäst av svenskorna som nia, trots ett olyckligt fall.
 • Stafetter satte punkt för Junior-VM

  Junior-VM i Otepää avslutades på lördagen med stafetter för den äldre åldersklassen. Oscar Andersson, Erik Larsson, Melker Nordgren och Jacob Larsson blev 11:a herrarnas lopp, medan Wilma Björn, Stina Nilsson, Linn Jansson och Sara Andersson hamnade på 14:e plats.
 • Starka svenska stafetter i JVM

  Elsa Brandt, Greta Seldahl och Elsa Tänglander hamnade på sjätte plats efter en fin insats i fredagens stafett för den yngsta åldersklassen vid Junior-VM i Otepää. Knut Saitton, Martin Höiby och Anton Modigs kämpade också storstilat och blev sjua i herrarnas tävling.

SKIDSKYTTE I MEDIA