Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
TV-teamet bakom Mitt liv som skidskytt, på plats på A-landslagets träningsläger på Mallorca.

TV-teamet bakom Mitt liv som skidskytt, på plats på A-landslagets träningsläger på Mallorca.

”Mitt liv som skidskytt” kommer tillbaka med säsong 2

Efter förra årets succé är nu en ny säsong av ”Mitt liv som skidskytt” under produktion. Serien kombinerar personliga vloggar med professionell TV-produktion ihop med skidskytteförbundets huvudpartner ATG.

Under hösten 2022 fick svenska skidskyttefans en unik inblick i hur det egentligen är att vara en elitaktiv skidskytt. Fyra skidskyttar i A-landslaget spelade in personliga vloggar där de delade med sig utav sina liv som skidskyttar. I ett tätt samarbete med ATG användes detta material för att skapa den första säsongen av ”Mitt liv som skidskytt”, som sändes i TV4 play och C More.

Nu är produktionen av ytterligare en säsong igång, där tittarna får följa med Anna Magnusson, Elvira Öberg, Malte Stefansson och Sebastian Samuelsson i deras liv som skidskyttar. TV-serien följer barmarksperioden 2023, med start efter världscupens säsongsavslutning ända fram till Sverigepremiären i Idre Fjäll och visar hur skidskyttarna förbereder sig för en ny säsong och vad de egentligen gör när de inte tränar.

Säsong 2 av ”Mitt liv som skidskytt” släpps under hösten 2023.

Landslagsåkarna på väg upp för bergen på Mallorca.

Teaser från kommande säsong av "Mitt liv som skidskytt".

Avsnitt 1 från föregående säsong.

Publicerad: 2023-06-09

Senast uppdaterad: 2023-06-14

Författare: Svenska Skidskytteförbundet