Gå till innehåll
SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Välkommen till Träffpunkten – Svenska Skidskytteförbundets nyhetsbrev!

Svenska Skidskytteförbundet introducerar nu nyhetsbrevet Träffpunkten. Ett nyhetsbrev för att stärka informationsspridningen, inspirera, utbilda, inkludera och dela goda exempel från hela verksamheten, allt från den lilla föreningen till landslagen.

Nyhetsbrevets målgrupp är allt från enskilda föreningsmedlemmar, aktiva idrottare, ledare, föräldrar till deltagare samt andra nyfikna som är intresserade av svenskt skidskytte och dess verksamhet. Det kommer att vara en plattform där alla medlemmar inom skidskyttegemenskapen får tillgång till nyheter och uppdateringar om sporten i det lilla och det stora.

Det kommer ge aktuell information om utbildningsmöjligheter som finns inom skidskytte och innebär att medlemmar lättare kan hålla sig uppdaterade om de senaste utbildningarna och kurserna som erbjuds. Det kan vara allt från tränarutbildningar, skidskyttekortet föreläsningar mm.

För att ge ytterligare en bredare inblick i skidskytteverksamheten runt om i landet kommer nyhetsbrevet också att inkludera nyheter och nedslag från olika regioner och deras verksamhet. Detta innebär att medlemmar kan läsa om lokala tävlingar, evenemang och andra aktiviteter som genomförs på regional nivå. Detta ger en möjlighet att lära känna skidskytteverksamheten närmare och möjliggör utbyte av information och erfarenheter mellan olika regioner.

Förutom nationell information så kommer nyhetsbrevet också innehålla nedslag i vad som händer inom landslaget. Detta innefattar spännande rapporter om deras framsteg, tävlingsresultat, nyckelhändelser och annan intressant information relaterad till de svenska skidskyttarna på den internationella scenen.

Även nyheter och samarbeten från Svenska Skidskytteförbundets partners och sponsorer kommer vara en del av nyhetsbrevet och ge medlemmarna möjlighet att ta del av information och erbjudanden.

”Skidskytte är populärare än någonsin och VI växer. För att möjliggöra detta har flera strategiskt viktiga beslut tagits genom åren. Utökade kommunikationsresurser på marknad är ett i leden av många vilket möjliggör att kunna tillhanda hålla ett matnyttigt och spännande nyhetsbrev.”

Rikard Grip
Generalsekreterare, Svenska Skidskytteförbundet

”Nyhetsbrevet Träffpunkten blir en ny viktig kommunikationskanal för Svenska Skidskytteförbundet. Ett verktyg för att på ett träffsäkert sätt sprida information, inspiration och engagera hela skidskyttegemenskapen i Sverige. Vi ser fram emot att lansera nyhetsbrevet och fortsätta främja sporten genom ökad kommunikation och informationsspridning.”

Ulrika Smith-Svenstedt,
Strategisk kommunikationschef, Svenska Skidskytteförbundet

Vi på Svenska Skidskytteförbundet hoppas att så många som möjligt hjälper till att sprida nyhetsbrevet så att så många som möjligt inom skidskyttefamiljen kan dra nytta av informationen. Dela gärna nyhetsbrevet med dina klubbkamrater, tränare, föräldrar och andra som kan vara intresserade av skidskytte. Ju fler som får tillgång till nyhetsbrevet, desto starkare blir vår gemenskap och desto mer kunskap kan vi dela med varandra.

Nyhetsbrevet kommer gå ut 5-6 gånger per år, vid väl valda relevanta tidpunkter.

Första nyhetsbrevet går ut 8:e augusti så prenumerera redan idag så du inte missar premiären!

Publicerad: 2023-08-02

Senast uppdaterad: 2023-08-07

Författare: Svenska Skidskytteförbundet