Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE
Placeholder

Mottagarna av ATG Drömfond® är nu utsedda!

ATG Drömfond® och Svenska Skidskytteförbundet har i år utsett Trollhättans SOK, Nässjö Ski, SK Bore, Mora Biathlon och Örnsköldsvik SSF till mottagare av stöd i form av en skräddarsydd skidskyttehelg i Östersund med deltagande i Östersundsloppet den 6 april.

ATG Drömfond® engagemang Skidskytte är ett initiativ som syftar till att stödja föreningar som gör skidskytte mer tillgängligt och inkluderande. Tillsammans med Svenska Skidskytteförbundet har ATG Drömfond i år utsett totalt fem föreningar som får resa till Östersund i april. I paketet ingår resa, boende, träning, tävling i stafett och individuellt, äventyrsbad och gemensam middag.

– Vi är jätteglada att vi tillsammans med ATG Drömfond kan erbjuda alla de här skidskytteungdomarna en ett inspirerande veckoslut. Många unga slutar idrotta i de tidiga tonåren och tävlingshelgen i Östersund är tänkt att fungera som en morot för fortsatt idrottande och ökad träningsglädje, säger Svenska Skidskytteförbundets nationella chef, Ulrika Öberg.

Om ATG Drömfond®
I 45 år har ATG® bidragit stort till hästnäringen, samhället och idrotten genom sponsorskap och olika engagemang. Genom ATG Drömfond stödjer ATG sedan år 2017 föreningar och engagemang som främjar gemenskap och hälsa. Läs mer på drömfond.se.

Foto: Svenskt Skidskytte

Publicerad: 2024-03-21

Senast uppdaterad: 2024-03-23

Författare: Svenska Skidskytteförbundet