Gå till innehåll

Region Västernorrland

Region Västernorrland

Aktuellt I REGION VÄSTERNORRLAND

Regional skidskyttekonferens

2023-10-14

Se info och inbjudan under aktiviteter och på www.indta.se

RIKSFINALEN

Läs mer om årets roligaste tävling för Sveriges ungdomar.

prova på skidskytte

Är du nyfiken på att börja med skidskytte? Här ser du vilka prova-på aktiviteter som sker i din region.

REGIONSNyheter

Det finns ingen pinnad nyhet eller inga nyheter alls
Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Sara nära pallen i masstarten

  Sara Andersson sköt om segern i torsdagens spännande och omväxlande masstart vid Junior-VM i Otepää, men blev fyra i mål efter två bom. I den yngre klassen ledde Elsa Tänglander inför det sista skyttet trots två olyckliga fall, men missade tre skott och hamnade på 11:e plats i mål.
 • Annie bäst av svenskarna i IBU-cupen

  Det var norsk dominans som vanligt med segrar i båda tävlingarna när IBU-cupen inledde de två sista veckorna med sprint i österrikiska Obertilliach. Annie Lindh lyckades nolla och blev 11:a i mål, medan Oskar Brandt hamnade på 13:e plats i herrarnas lopp efter två bom.
 • Sara tog nytt svenskt JVM-guld!

  Sara Andersson följde upp gårdagens svenska guld genom att ta hem onsdagens rafflande sprint för den äldre åldersklassen efter en suverän insats med en bom och snabbaste åktid vid Junior-VM i Otepää. Oscar Anderson lyckades nolla och hamnade på 19:e plats i herrarnas tävling.
 • JVM-guld till Elsa!

  Elsa Tänglander fick revansch efter distansen genom att ta hem segern i tisdagens spännande sprint för den yngre åldersklassen vid Junior-VM i ett grått och disigt Otepää - efter en suverän insats både i spåret och på skjutvallen. Martin Höiby hamnade på 17:e plats i herrarnas tävling.

SKIDSKYTTE I MEDIA