Gå till innehåll
Region Syd
Region Syd

Team Syd 2023

Gemenskap - Glädje - Galenskap

Följ oss på instagram "skidskytte team syd"

 

-------

13 – 14 maj Borås

Det första syd lägret i Borås inleddes med ett gammalt klassiskt hederligt Cooper test följt av massa andra roliga pass som bland annat långpass löpning, klassiska rullskidor och norska fyror. Man fick även testa på rullskidbandet där man fick teknik träning! Jag tycker att de här lägerna alltid är höjdpunkterna på hela året eftersom man alltid får chans att lära känna nya människor och de man redan känner lite bättre! Dessutom har man aldrig en tråkig stund när Jörgen är med!

Alva

17 – 21 juni Grebbestad

Lägret i Grebbestad var riktigt roligt och fullt av bra allroundträning. Dagarna började vanligtvis med antingen yoga eller styrketräning och morgondopp, följt av en utsökt frukost. En timme senare började det första riktiga träningspasset som varierade mellan en tur på rullskidor eller i löparskor, ett styrkepass eller en cykeltur. Efter den två timmar långa träningen var magarna redo att fyllas igen, i sportbutikens cafeteria med sin mångsidiga buffé. Sedan var det en vilopaus de flesta dagar, som vanligtvis användes för att byta kläder och koppla av innan det andra passet började. Andra passet bestod de flesta dagarna av rullskidåkning, antingen i form av en intervall eller en lång tur. Efter ytterligare upp till ca 2 timmars träning blev det ett kort bad följt av middag på restaurangen där vi bland annat serverades läcker kyckling, fisk och pasta carbonara. Efter middagen började kvällarna som varje dag bjöd på olika kvällsaktiviteter som femkamp ute på en ö vi seglade till, klättring strax över gränsen till Norge och äventyr till vackra utsiktsplatser. Innan vi gick och la oss samlades vi alla i en stuga för att spela kort och ha det trevligt. Sammantaget bjöd Grebbestad på en toppenvecka med massor av bra träning och nya sociala relationer i en mångsidig terräng med strålande sol, för det mesta. Så stort tack till arrangörerna Jörgen Larson och Linnea Magnusson för ett välplanerat träningsläger.

Andreas

30 juni – 5 juli Nässjö

Juniorlägret i Nässjö bjöd på soliga och regniga träningsdagar, men framförallt ett härligt gäng juniorer. De kämpade sig igenom 6 intensiva träningsdagar med massor av hård träning: skytte, löpning, rullskidåkning och mycket mer. Gott humör genom ur och skur.

Stort tack ni ledare, ni juniorer och ni som följde vår resa på sociala medier,. Ni är guld värda! Vi önskar alla en mycket trevlig sommar och hoppas vi ses på nästa läger!!

Linnea

31 juli – 4 augusti Sollefteå

Lägret i Sollefteå 37/7-4/8 bjöd på Ångermanlands plus och minus. Trots regn och risk genomfördes träningarna med skratt och glada miner. Tuffa utmaningar och glädje var stora inslag i den fullspäckade träningsvärk Jörgen anordnat. Tiden mellan träningarna innehöll allt man kan önska sig spa,godis,spel och sömn. Lägret kan sammanfattas med 3 ord som alla börjar på G- Glädje, Gemenskap och Galenskap. Så tack Jörgen för ett fantastiskt läger.

Kasper

 

Publicerad: 2023-03-10

Senast uppdaterad: 2024-04-15