Gå till innehåll
Region Syd
Region Syd

WANGESKOG CUP / RIKSFINALEN

Skidskytteungdomarnas stora tävling, ”Riksfinalen”, har bytt namn till ”Wangeskog Cup”. Det är en årligen återkommande tävlingshelg där ungdomar från hela Sverige möter varandra, ofta för första gången. Under cupen tävlar man för sin region och det blandas in lite nya tävlingsformer som skicross i det annars traditionella upplägget med individuella tävlingar och stafetter.

Inbjudan till Wangeskog Cup 2024

Nu är det dags för årets skidskytte-happening för alla 12-15 åringar!

Region Syd bjuder in alla ungdomar födda 2009-2012 att representera regionen till Wangeskog Cup (fd riksfinalen) 16-18 februari. Även i år går tävlingarna av stapeln i Sveg och det erbjuds boende på hårt underlag i skolsalar, precis som förra året.

Region Syd står för anmälningsavgift samt 600 kr till boende per tävlande, under förutsättning att man bor med regionen i skolsal. Medföljande ledare och föräldrar står för egna boendekostnader. Betalning till Region Syd i efterskott.

· Boende och helpension 2 dagar (fredag-söndag) 1400 kr

· Boende och helpension 3 dagar (torsdag-söndag) 1700 kr

Klubbarna ordnar själva med transporter samt tar med vanlig utrustning för tävling. För att det ska flyta på så bra som möjligt för ungdomarna behöver medföljande ledare hjälpa till med inskjutning och annat som kan behöva ordnas i samband med tävlingarna. Ange gärna vid anmälan till Region Syd om du som ledare vill ta ansvar för något särskilt! Vallning sker gemensamt.

OBS! Man behöver anmäla sig själv via klubben i IndTA OCH fylla i anmälningsformuläret till region Syd, för att vi ska kunna anmäla rätt antal lag från Region Syd. Om man har önskemål om specialkost behöver man anmäla det på särskild blankett, som också finns i IndTA.

Anmälan i IndTA finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Sista anmälningsdag 2 februari

Anmälan till Region Syd finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Anmäl så snart som möjligt, helst före 28 januari.

Behöver ni avanmäla er? Länk finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Notera: Man har rätt att ändra /ångra en anmälan fram till sista anmälningsdag (28 januari). Därefter gäller betalning vid återbud.

Inbjudan till föräldramöte inför Wangeskog cup blir 6 februari, så att alla föräldrar får möjlighet att ställa frågor och gå igenom vad som behöver packas och liknande. Kallelse kommer på mail efter anmälan.

Lagkaptener för Region Syd är Karin Hedsten, Erik Ljungaeus och Margareta Hallander. Många av ledarna som hållit i Team Riksfinalen-lägren följer förstås också med!

Karin, Erik & Margareta

Publicerad: 2022-09-05

Senast uppdaterad: 2024-01-19

Författare: Svenska Skidskytteförbundet