Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Region Jämtland Härjedalen

Aktuellt I REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

KONTAKT

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad skidskytt.

JH Cup

Nu finns den slutgiltiga sammanställning från JH CUP, klicka nedan!

tävlingskalendern

I tävlingskalendern IndTA finns alla skidskyttetävlingar inlagda. Det är även här man anmäler sig till olika tävlingar, läger och möten.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Spännande SM-sprint i Sollefteå

  Skidskyttarnas avslutande SM-helg inleddes under fredagen med högklassiga sprinttävlingar för juniorer och seniorer i ett snörikt och stundtals soligt Sollefteå. Båda seniorgulden gick till Piteå SK efter imponerande insatser av Anna Magnusson och Jesper Nelin.
 • Vinn träningsglädje värt 50 000 kronor med ATG Drömfond®

  Vintern 2021/2022 fick gotländska skidskytteföreningen Svaide-Roma en drömresa till snön i Vålådalen. I år är träningsglädjen i fokus, när ansökan återigen är öppen för nya föreningar.
 • VM i Oberhof - ett mästerskap som engagerade

  Världsmästerskapen i Oberhof var de mest framgångsrika någonsin för ett svenskt lag men det var inte bara medaljerna som vi kunde jubla över. Tvärtom så var årets mästerskap engagerande ur många perspektiv.
 • Spännande sprint satte punkt för Swe Cup

  Det var snabba spår, vindstilla och någon plusgrad under söndagens sprinttävlingar i Mora som avslutade årets nationella Sverigecup. Det kämpades hårt in på mållinjen både av juniorer och seniorer för att avgöra vilka som skulle ta hem totalsegern i de åtta olika klasserna.

SKIDSKYTTE I MEDIA