Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Region Jämtland Härjedalen

Aktuellt I REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Wangeskog cup

Svegs IK hälsar er välkomna till Wangeskog Cup Länk till annan webbplats. - Sveriges största ungdomstävling i skidskytte för ungdomar i åldern 12-15 år! (Tidigare kallad Riksfinalen).

Evenemanget anordnas för andra gången i rad på skidstadion i Sveg och datum för detta är den 16-18 februari.

JH Cup

Då var JH Cup avslutad för denna säsong!

Tack till alla klubbar som arrangerat och deltagit!

Klicka nedan för att se bilder från avslutningen i Ramundberget!

Team JH

Regionen satsar på en träningsgrupp för juniorer och seniorer i regionen. ”Team JH” bedrivs i tre års tid med utvärdering efter varje år. Ambitionen är givetvis att det ska bli permanent. Satsningen är öppen för alla juniorer och seniorer som åker för en klubb i regionen.

tävlingskalendern

I tävlingskalendern IndTA finns alla skidskyttetävlingar inlagda. Det är även här man anmäler sig till olika tävlingar, läger och möten.

REGIONSNyheter

Se alla nyheter

NYTT FRÅN SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

 • Information om uttagningskriterier säsongen 2024-2025

  För att få tävla på VM, EM, världscupen, IBU-cupen eller juniortävlingar behöver åkare bli uttagna genom att uppfylla vissa kriterier. Nu är uttagningskriterierna satta för säsongen 2024/2025.
 • JVM – förberedelser för Team Autoexperten

  Team Autoexperten samlas i Östersund för ett tio dagar långt läger under mitten av juni. Fokus på lägret är högkvalitativ träning på banorna inför kommande säsongs Junior-VM.
 • Erik Bergfors är Årets Ledare 2023/2024

  Årets Ledare 2023/2024 är Erik Bergfors från Sundsvall Biathlon. Han är en eldsjäl inom sporten och en person som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.
 • Nu börjar höghöjdsförberedelserna

  De kommande mästerskapen avgörs på hög höjd, vilket ställer särskilda krav på de aktiva. Därför är A-landslaget nu på väg till Lavazé, Italien för säsongens första höghöjdsläger. Laget kommer att befinna sig på hög höjd från 3 juni till midsommar och fokus är på grundträning och att samla höjdmeter.

SKIDSKYTTE I MEDIA