Gå till innehåll
Region Jämtland Härjedalen
Region Jämtland Härjedalen

Nyheter

 • Träningstävling Team JH

  Fredag 6/10 och söndag 8/10 ordnar vi träningstävling för jun/sen tävlanes för klubbar i skidskytteregionen Jämtland Härjedalen.
 • Fluorrengöringsrekommendation - Internationella riktlinjer och förslag

  Svenska skidskytteförbundet har nu kommit ut med rekommendationer kring flourrengöring inför säsongen 23/24 då ett förbud mot vallor med fluorprodukter införs. För att säkerställa att din utrustning inte är kontaminerad med förbjudna produkter följer nedan IBUs rekommendationer för fluorrengöring.
 • Regional skidskyttekonferens 13-14/10

  Då var den regional skidskyttekonferensen avklarad. Det blev många givande diskussioner där många olika föreningar, stora och små var representerade.
 • JH:s höstläger i Åsarna 22/9-24/9

  I helgen så var det årliga höstlägret för regionens ungdomar födda 2008-2013, även i år genomfördes lägret i Åsarna.På schemat har det varit skytte/komb, rullskidåkning, styrka, rörlighet, löpning, stavgång, lek och en och annan tävling.Tack till alla engagerade ledare och föräldrar som gjort lägret möjligt! Klicka här för att se fina foton från lägret! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tack till Jessica Bakkan och Ulf Åkerlind
 • Uppdaterade bidragsdokument finns nu på hemsidan.

  Uppdaterade bidragsdokument finns nu under fliken Om regionen, Regionsinformation och kontakt och Styrelsen.
 • Information kring Skidskyttekortet digitalt och Barn-och ungdomsledarutbildning

  Information från regionens föreningskonsulent Caroline Olsen.
 • Träningsdagar för juniorer anordnat av Svenska skidskytteförbundet

  Varmt välkommen till Östersund för träningsdagar 31 juli till 3e augusti, för dig som är född mellan 2003 och 2007.
 • Ansökan om utbildningsbidrag senast 30/4!

  J/H SSF styrelse beslutade den 13 september 2022 att bidrag kan sökas för kostnader som klubben haft för utbildning i klubben. Det ska då gälla utbildning av typen stegutbildningar m.m. som ges av aktörer som t.ex. SISU, Svenska Skidskytteförbundet eller Svenska Skidförbundet. Ev elitränarutbildningar behandlas efter ansökan till JH-styrelsen.Ansökan skickas in till mailadressen nedan. Den skall ha inkommit senast 30 April 2023 Ansökan består av styrkta kostnader för utbildningen.Efter 1 maj 2023 sammanställer J/H SSF inkomna ansökningar och gör en fördelning och prioritering enligt budget och total ansökningssumma.Efter beslut i styrelsen betalas bidraget ut till det konto som klubben uppgett till kassören Catharina Karlstrand.(catharina.karlstrand@gmail.com )
 • Avslutning JH Cup 2022/2023 i Ramundberget

  Då var skidskyttesäsongen över för våra ungdomar. Det hela avslutades med en stafett i Ramundberget, med blandade lag mellan samtliga deltagande klubbar. Ramundberget hade lyckats få till en jättefin och rolig tävling där klubbfärgerna inte spelade någon roll utan det hejades för fullt på alla ute i spåret.
 • JH Cup 5 i Åsarna och den slutgiltiga sammanställning i JH CUP!

  Som traditionen är bjöd Åsarna IK in till en kvällstävling under torsdagskvällen den 23/2. Hela 76 st aktiva anmälda ifrån nybörjare till 16-22 år.

Publicerad: 2022-10-04

Senast uppdaterad: 2023-01-23

Författare: Dejan Nedanovski

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer