Gå till innehåll

Svenskt

skidskytte

SVENSKT SKIDSKYTTE
SVENSKT SKIDSKYTTE

SISU Idrottsutbildarna

SISU ska verka för och bidra till idrottens utveckling genom folkbildning och utbildning. De 19 SISU-distrikten har motsvarande uppdrag på regional och lokal nivå. SISU:s medarbetare arbetar i alla Sveriges kommuner och bidrar till föreningarnas utveckling.

SISU Idrottsutbildarna är en resurs för alla idrotter på såväl förbunds-, distrikts-, som föreningsnivå och har ett tydligt fokus på förening och individ. Att SISU finns på olika nivåer över hela landet ger medarbetarna en bra inblick i vad som är på gång inom folkbildning, utbildning och idrottsrörelsen i stort, kunskap och erfarenhet som både förbund och förening kan få stöd i och ha stor nytta av.

SISU LÄRGRUPPER

Varför ska föreningen arbeta med lärgrupper?

Det är ett bra sätt att utveckla din förening genom att samtala och lära av varandra i viktiga och värdefulla frågor i en så kallad Lärgrupp. En lärgrupp riktar sig till ledare, tränare, föräldrar eller utövare och kan i stort sett utgå ifrån vilket tema som helst.

Det viktiga är att temat är meningsfullt för er grupp, skapar ett engagemang och utgår ifrån ett framtaget underlag – en s.k. lärgruppsplan.

Här finner ni information om hur man inom svenskt skidskytte kan arbeta med lärgrupper

Publicerad: 2024-05-23

Senast uppdaterad: 2024-05-23

Här hittar du ditt närmaste SISU-distrikt